Oppdag historien til Isabella T.,

denne unge kvinnen som hadde

meget alvorlige pengeproblemer...

« Helt fram til mai måned som var nå sist, hadde min mann og jeg levd med en vanskelig situasjon som bare ble verre dag for dag. Våre pengeproblemer hopet seg opp, jeg klarte ikke lenger å få endene til å møtes og for å toppe det hele hadde min mann nettopp mottatt sine oppsigelsespapirer.

Men det aller verste lot fortsatt vente på seg …

Det er for å fullføre denne boken og for å bevise for verden en gang for alle at de hemmelige og unike kreftene som jeg, Paloma besitter,faktisk finnes, at jeg nå gjør et forsøk som går ut på å tilby gratis hjelp til mennesker som deg som har et hastende problem med Penger eller Kjærlighet.

Jeg tror at jeg kommer til å huske dette resten av livet mitt. En morgen så jeg namsmannen komme. Når han kom inn for å gjøre sin sluttvurdering, fikk jeg meg et realt sjokk. Plutselig sto jeg på gaten med mine to barn. Jeg gråt ustanselig hele dagen på grunn av dette.

Den 7. mai snudde alt …

Min nabo var snill nok til å gi meg noe salat fra hagen sin, og denne salaten hadde han pakket inn i et avispapir. Jeg hadde for lengst pakket ut denne og avispapiret lå på kjøkkenbordet. Det var da øynene mine automatisk oppfattet en artikkel.

Det handlet om en undersøkelse av en kvinne med synske evner og som ikke var som de andre. Hun tilbød gratis hjelp til folk som meg som slet med alvorlige problemer.

Denne synske kvinnen, Paloma, hadde merkelige krefter som kunne – fra en dag til en annen – forandre livene til alle de som aksepterte å ta imot hennes gratis hjelp.

Jeg var likevel skeptisk. Men en (viktig) detalj fikk meg til å gå videre med dette...Det var ikke første gangen at jeg hadde lest artikler om synske personer.

Jeg hadde dessuten selv prøvd å gå til synske personer flere ganger i håp om å få se min situasjon bedre seg. Men ingenting skjedde, dessverre.

Det var også en stemme inne i meg selv som gjentok dette her for meg “du skal vel ikke bli lurt igjen og tro på dette våset en gang til ...”

Det var da noe helt opplagt traff meg : før han ga meg salaten hadde naboen min garantert lest avisen han også. Han hadde også lest artikkelen.

Hvis ikke, hvordan kunne en forklare at han nettopp hadde kjøpt seg to helt nye biler …

Og at han hadde vært ute og reist fem ganger dette året … eller at kona hans gikk til frisøren minst en gang i uken...Hvordan forklare alle disse plutselige forandringene i livene deres.. For ikke lenge siden, var de akkurat som oss, nemlig ...

For å ikke nevne alle de ekte vitneforklaringene som til slutt overbeviste meg : livene de sine var blitt drastisk forandret takket være Paloma. Blant disse personene var det folk som sa at de hadde vunnet store pengepremier, andre avslørte at de hadde funnet kjærligheten etter å ha opplevd håpløsheten. Alle sammen ble kvitt problemene sine fort.

Jeg sa til meg selv “Hvorfor ikke meg”…

Alt i alt, hvis Paloma hadde klart å bringe lykke til alle disse personene, hvorfor kunne hun da ikke gjøre det for meg også... ?

Uansett, jeg risikerte ingenting ved å prøve, det var helt gratis. Jeg tok umiddelbart en titt på siden hennes, som finnes underst her. Jeg så fram til å motta hennes e-post. Hver dag sjekket jeg min innboks.

Til slutt, den 17 mai, fikk jeg en viktig melding fra henne. Jeg kan si dere at jeg ikke ventet meg noe slikt. Paloma hadde allerede studert mitt tilfelle. Hun avslørte, med presisjon, overraskende ting fra min fortid for meg. Hun hadde sett de store begivenhetene som ventet meg i min fremtid. I tillegg hadde hun gjort klart et spesielt og hastende tiltak som skulle få ting på gli for meg.

Allerede neste dag skjedde det noe uventet …

En tidligere kollega av min ektemann tilbød ham en jobb. Etter flere måneder med arbeidsløshet og arbeidssøking uten å få napp, føltes dette veldig rart. I tillegg var det bra betalt og arbeidsplassen lå like ved hjemmet vårt. Vi trodde rett og slett ikke på det...

Den andre begivenheten var like overraskende …

Jeg fikk en sønn i veldig ung alder, etter at jeg hadde giftet meg med den første mannen min. Sønnen min hadde fram til da bodd i utlandet med sin far. Og jeg hadde gått i flere år uten å høre noe fra ham. Det å kunne få se ham igjen var et av mine kjæreste ønsker. Den dagen spurte han meg via et brev om å få komme og besøke meg sammen med hans unge kone. Jeg fikk til og med vite at jeg skulle bli bestemor. 39 år gammel, tenk dere det !

Når det gjelder fortsettelsen … Se for dere selv, hvor utrolig det er !

Hver dag så tingene ut til å ordne seg på egen hånd. Livet var helt annerledes. Jeg sto opp om morgenen full av håp og jeg rant over av entusiasme. Alt gikk bra med hensyn til min manns nye jobb og han hadde fått tilbake smilet om munnen. Det hadde forresten jeg også ...

Det var på det tidspunktet at den aller mest praktfulle tingen skjedde …

Uten å fortelle meg noe om det, hadde mannen min kjøpt en lottokupong. Han som alltid sa “Åh! Jeg, som uansett aldri har flaks” Han hadde nettopp, for første gangen i sitt liv inkassert en meget pen sum. Jeg kan fortelle dere at dette bedret livssituasjonen hans med en gang.

Han, som ikke var typen til å tro på så veldig mye i det hele tatt, måtte se til fakta “Alt det hellet som plutselig kom etter at du skrev til hun damen med synske evner, det er ingen tilfeldighet, dette her …”

Men det var da jeg kunne betale tilbake alt vi skyldte til namsmannen med en engangssum at jeg virkelig fikk øynene opp for realiteten i vår nye livssituasjon : jeg hadde ingen gjeld til noen og jeg hadde fortsatt penger igjen. Det var første gangen i mitt liv at noe slikt hendte med meg.

Når jeg i dag har sagt ja til å skrive dette og legge min historie ut på nettet, er det fordi at helt siden alt forandret seg for vår del, har jeg hele tiden tenkt på alle de som er uheldige og som fortsatt har problemer. Og jeg sa til meg selv at siden Paloma har kunnet gripe inn for å hjelpe oss, kan hun saktens gjøre det for andre også.

Så hvis du også har problemer i livet ditt, ikke nøl med å gjøre det samme som jeg gjorde. Ta kontakt med Paloma. Du risikerer ingenting. Hjelpen som hun tilbyr er gratis … Og jeg kan fortelle deg at du ikke kommer til å angre på at du gjorde det. »

Isabella T.